Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 005
www.lyyski.ax E-post: Pontus@lyyski.ax

BOSTADSHUS

Hemtrevligt bostadshus med garage och väl tilltagen altan i västerläge!

Hemtrevligt bostadshus med tillhörande tomt och varmgarage på Nybyggarvägen i Söderby, Lemland. Bostadshuset är beläget på gaveltomt med fin vistelsevänlig trädgård. På tomten med gräsmatta, planteringar, buskar och träd finns även vildmarksbad samt väl tilltagen altan i attraktivt västerläge.

Bostadshuset är uppfört 1977 på betongplatta med putsad fasad samt träpanel på gavelspetsarna.
Trevlig entré via trappa med belysning och mindre veranda. Stor välkomnande hall med stilrent grått laminatgolv samt goda förvaringsmöjligheter bakom dubbla skjutdörrar med spegelglas. Vidare inrymmer bostaden tre sovrum med bra förvaringsutrymme, ett av dem med walk-in-closet. Stort hobbyrum som alternativt kan användas som sovrum. Stort och stilrent fullt utrustat kök med gott om förvaringsutrymme i flertalet över- och underskåp med vita luckor. Bra arbetsytor längs bänkskiva samt utstickande bardisk ovan arbetsbänk med plats för barstolar. Vid de stora fönstrena i köket finns även plats avsedd för matsalsbord.

Stort och luftigt vardagsrum med öppen spis i delvis öppen planlösning med köket, stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås även den rymliga takbelagda altanen med gott om plats för valfritt utemöblemang.

Vidare inrymmer bostadshuset grovkök med tvättmaskin & torktumlare, två gästtoaletter, badrum med toalett, dusch och bastu. Bostaden har genomgående goda förvaringsutrymmen och har även ett skilt förrådsutrymme som nås från husets utsida.

På tomten finns även rymligt fristående varmgarage uppfört 1989 med egen grusad uppfart. I garagebyggnaden om 55 kvm finns även rymligt uppvärmt förråd samt vedbod.

Sammanfattningsvis ett mycket hemtrevligt bostadshus med rymlig altan och trivsam tillhörande trädgård. Här bor du med närhet till vardaglig service som livsmedelsbutik, grundskola, daghem, sportfält samt en 15 minuters bilfärd till Mariehamn.

Varmt välkomna på visning!

Utgångspris 185 000 €
Adress Nybyggarvägen 2, 22610, Lemland  Söderby 
Renoveringar Fasaden putsad och tilläggsisolerad 2014.
Fönstren bytta i hela huset 2009.
2008-2009 byggdes köket och entrén till.
Taket omlagt 2008.
Badrummet renoverat tidigt 2000-tal.
Fastighetsbet. 417-414-6-1
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera Information.
Byggnadsår 1977
Byggnadsmaterial Betongplatta, putsad fasad med träpanel på gavelspetsar.
Yttertak av tegelprofilerad plåt.
Rum 5 R+K+B
Våningsyta 130m²
Uppvärmning Oljepanna. Vattenburen värme till element.
Vattenburen golvvärme i badrum, hobbyrum, grovkök, bastu samt hall.
Teknik Fiber installerat
Tillträde Enligt överenskommelse
Vatten och avlopp Kommunalt vatten & avlopp
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillningen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.


Bilder

Planritning

Fastighetsregister

Karta