Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 002
www.lyyski.ax E-post: tomas@lyyski.ax

BOSTADSHUS

Bostadshus med egen swimmingpool i Möckelö

Modernt, rymligt och attraktivt bostadshus med egen swimmingpool (med ny cirkulationspump), varmgarage och gästrum på Lönnvägen 2 i Möckelö, Jomala.

Bostadshuset är ett Kastellihus från 2005 som därutöver genomgått totalrenovering, förbättring och ytterligare modernisering under 2010-t.
Bostadshuset har en totalyta om ca 175 kvm och inrymmer fin och stilfull entré med klädförvaring och en hall med gästtoalett, stort och rymligt vardagsrum i öppen lösning mot fullt utrustat kök, en grunduppsättning med tre sovrum varav ett masterbedroom med både klädkammare och toalett, tvättstuga (grovkök) inkl. vitvaror och teknikutrymme, förvaring samt badrum med bastu, dusch, badkar och toalett.
I direkt anslutning till bostadshuset finns även en garagebyggnad med varmgarage och tillhörande gästrum med egen toalett, gästrummet har egen luftvärmepump. Från vardagsrummet finns utgång till altanen och gårdsplanen som är anlagd med bland annat gräsmatta och avgränsande häck.
Mot söder och väster finns ett separat och möblerbart uterum med tillhörande trädäck. Det är även i anslutning till detta som en av fastighetens höjdpunkter, d v s den uppvärmda swimmingpoolen finns. Swimmingpoolen är 8 x 4 meter och har även ett låsbart tak och cirkulationspumpen är bytt 2020.
Bostadshuset är genomgående fint och omsorgsfullt renoverat, vattenburen golvvärme från luftvattenvärmepump med komplement av rejäl Tulikivi täljsstensspis i vardagsrummet. Täljstensspisen har också en bakugnsdel. Gården runt huset är välskött med gräsmatta, plattor och häck. Kommunalt V/A.
Hör av dig till oss för visning!

Utgångspris 359 000€
Adress Lönnvägen 2, 22 120, Jomala  Möckelö 
Fastighetsbet. 170-420-2-84
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera information.
Byggnadsår 2005
Rum 5 R+K+B
Våningsyta 175m²
Uppvärmning Luft-vattenvärmepump, vattenburen golvvärme och Tulikivi spis
Tillträde Enligt överenskommelse
Vatten och avlopp Kommunalt V/A
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillningen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.


Bilder

Kartautdrag

Registerutdrag

Planritning

Fasad

Planritning

Planritning garage