Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 002
www.lyyski.ax E-post: tomas@lyyski.ax

STRANDFASTIGHET

Fantastisk strandfastighet med bostadshus (alt. fint sommarhus) och övriga byggnader i Lemland

Strandfastighet om hela 2,4 ha (24 000 kvm) med en strandlinje om ca 60 m mot sydväst på Södra Öjvägen i Västeränga, Lemland.

Stranden har hård sandbotten och passar därmed ypperligt för sommarens strandhängdagar. I anslutning till den privata stranden finns också brygga. Båthus ingår, i anslutning till båthuset finns brygga med pir för den som vill hoppa i vattnet i stället för att nyttja sandstranden. Båthuset har också el. Fastigheten har i den norra delen strövområde, viss skogsmark och flera inslag av fin åländsk natur. Asfalterad infart.

Bostadshuset, ett enplanshus om ca 112 kvm från svenska Eksjöhus färdigställt 2005 inrymmer hall med gästtoalett, kombinerat vardagsrum och matplats, fullt utrustat kök med bl.a. ny diskmaskin, tre sovrum varav ett Masterbed med privat toalett och dusch och ett med klädkammare, tvättstuga inkl. tvättmaskin och torkskåp samt badrum med toalett, dusch och bastu. Vardagsrummet har gedigen spis från Tulikivi, bostadshuset har också en stor terrass mot stranden i sydväst. Fantastisk utsikt från vardagsrum och matsal som ligger i frontline.

I anslutning till bostadshuset finns fristående garage om ca 80 kvm. Garaget har två manuella portar med plats för tre personbilar, därtill finns förrådsutrymme, utrymmet i anslutning till garaget som har en separat ingång kan nyttjas som liten verkstad, snickarbod eller förråd. Robotgräsklippare från 2018 finns installerad och ingår.

Bostadshuset är anslutet till kommunalt vatten, enskilt avlopp till trekammarbrunn jämte markbädd.

Området är omtyckt med fina naturstråk och för dig som tycker om båtliv finns många fina utflyktsmål på nära avstånd från fastigheten.

Kontakta oss för mer information om detta strandobjekt 2021 som kan användas både som ett åretruntboende eller som ett sommarhus för dig och fin familj!

Utgångspris 375 000 €
Adress Södra Öjvägen 49, 22610, Lemland  Västeränga 
Fastighetsbet. 417-420-2-121
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera information.
Byggnadsår 2005
Byggnadsmaterial Monteringsfärdigt trähus från Ekjsöhus
Rum 4 R+K+B
Våningsyta 112m²
Tomtareal 24000m²
Uppvärmning Direktverkande el, luftvärmepump och komplement med spis från Tulikivi
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällda områden Samfällda områden ingår i överlåtelsen
Vatten och avlopp Kommunalt vatten, enskilt avlopp till trekammarbrunn jämte markbädd.
Utemiljö Området är omtyckt med fina naturstråk och för dig som tycker om båtliv finns många fina utflyktsmål på nära avstånd från fastigheten.
Övrigt På tomten finns också gästhus/lekstuga och en bod


Bilder

Planritning

Kartautdrag

Registerutdrag

Registerutdrag