Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 005
www.lyyski.ax E-post: Pontus@lyyski.ax

BOSTADSHUS

Modernt och rymligt bostadshus i Hammarland

Modernt och rejält bostadshus i naturskön miljö i Näfsby, Hammarland.

Bostadshuset från Fiskarhedenvillan är uppfört 2020 på gjuten betongplatta på mark, liggande dubbelfaspanel samt yttertak belagt med betongpannor. Fastigheten som ligger intill idrottsfältet Hammarvallen är i övrigt omgiven av skogspartier som ger tomten en fin potential.

Bostaden om 157 kvm inrymmer i entréplan hall med generösa ytor, väl tilltagna garderober med skjutdörrar samt gott om plats för ytterligare förvaringsmöbler om så önskas. I anslutning till hallen finns ett sovrum samt även ett ljust och fräscht badrum från Ballingslöv inrymmande vägghängd toalett, dusch samt handfat med tillhörande kommod och spegel med inbyggd belysning.
Ljust och modernt fullt utrustat kök från Ballingslöv med vitvaror från Siemens samt mycket goda arbetsytor i och med köksön i mitten av köket. Gott om förvaringsutrymme i under och överskåp med spotlights undertill. Köket erbjuder en naturlig matplatsdel som i öppen planlösning kombineras med vardagsrummet med en stilren braskamin som bidrar till en ökad mysfaktor. Från vardagsrummet når man även baksidan av huset där man med fördel kan uppföra altan utifrån egna önskemål.
Vidare inrymmer nedre plan ett tvättrum belagt med klinkergolv med plats för tvättmaskin & torktumlare samt en praktisk arbetsbänk med handfat. I anslutning till tvättrummet finns även ett rymligt förrådsrum/klädkammare.

Via trappan i hallen nås sedan övervåningen där man direkt möts av ett ljust allrum samt ett badrum, även det från Ballingslöv, inrymmande dusch, vägghängd toalett samt handfat med tillhörande kommod och spegelskåp med inbyggd belysning. Vidare finns på övervåningen tre sovrum varav ett är ett rymligare mastersovrum med tillhörande rymlig klädkammare bakom eleganta pardörrar.

Bostadshuset är genomgående belagt med Kährs vinylgolv och har ljusmålade väggar.

Sammanfattningsvis ett mycket trevligt och modernt bostadshus på en tomt med fin potential för plantering av gräsmatta samt uppförande av altan utifrån dina egna önskemål. Fastigheten är belägen med närhet till livsmedelsbutik, skola, daghem samt idrottsfältet Hammarvallen samtidigt som Mariehamns centrum är en knappt 20 minuters bilresa bort.

Varmt välkomna att bekanta er med detta objekt genom att boka in er visning med oss!

Utgångspris 329 000 €
Adress Skarpnåtövägen 33, 22240, Hammarland  Näfsby 
Fastighetsbet. 76-416-7-4
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera Information.
Byggnadsår 2020
Byggnadsmaterial Gjuten betongplatta på mark.
Fasad med liggande dubbelfaspanel i trä.
Yttertak belagt med betongpannor.
Innerväggar med spånskiva bakom gips vilket gör det möjligt att skruva upp tavlor m.m. på väggarna.
Rum 6 R + K
Våningsyta 157m²
Tomtareal 3920m²
Uppvärmning WiFi-styrd frånluftsvärmepump med värmeåtervinning (Nibe F750) till vattenburen golvvärme på nedre våningen. På övre våningen vattenburet till radiatorer med undantag av badrummet där golvvärme finns.
Teknik Fiber indraget via IP Connect & TV kopplat via MCA
Smart appstyrd belysning via Plejd för samtliga dimbara taklampor
Yale Doorman-kodlås vid huvudentrén
Tillträde Enligt överenskommelse
Vatten och avlopp Kommunalt vatten.
3-kammarbrunn och markbädd med infiltration.
Utemiljö Fastigheten är belägen med närhet till livsmedelsbutik, skola, daghem samt idrottsfältet Hammarvallen samtidigt som Mariehamns centrum är en knappt 20 minuters bilresa bort.
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillningen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.
Övrigt Fiskarhedenvillan modell Tidlös 03
Ytterväggsbelysning på samtliga väggar

Inflyttningssyn är gjort men p.g.a. avsaknad av t.ex. trappsteg till entrédörrar är slutsyn ännu inte gjort för bostadshuset.


Bilder

Kartautdrag

Registerutdrag

Planritning våning 1

Planritning våning 2