Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 002
www.lyyski.ax E-post: tomas@lyyski.ax

BOSTADSHUS I STRANDNÄS

Stort bostadshus i 1½ plan + källare, fristående garage och förråd

Bostadshus i 1 ½ plan + källare med fristående garage och förråd på 1231 kvm ägotomt. Huset är uppfört 1937 i träkonstruktion med träfasad och sadeltak i falsad plåt.

Entré från husets baksida via farstu med flertalet fönster och klinkergolv. Entréplanet inrymmer vardagsrum med utgång till terrass, kök, badrum, tvättstuga och toalett. Väl tilltaget vardagsrum med härligt ljusinsläpp och utgång till terrassen som sträcker sig runt husknuten. Möblerbart med soffgrupp samt matbord om så önskas.

Kök med bra arbetsytor längs arbetsbänk samt köksö. Goda förvaringsmöjligheter bakom den ljusa köksinredningen. Köket är utrustat med spishäll, ugn, diskmaskin, kyl och frys. Inbyggda spotlights ovan arbetsbänk.

Praktiskt grovkök/tvättstuga med utgång till terrassen. I anslutning till grovköket finns det helkaklat duschrum samt bastu. Helkaklat WC i anslutning till inre hallen.

Övre plan inrymmer fyra sovrum i bra storlek som gör att man med fördel kan möblera med fullstor dubbelsäng samt önskad förvaringsmöbel. Badrum med halvkaklade väggar samt klinkergolv. Inbyggda spotlights i tak. Utrustat med handfat, jacuzzi samt duschkabin. Från övre plan når man även balkong i västerläge.

Sammanfattningsvis ett bostadshus i renoveringsbehov men med närhet till Maxinge, sportfält och all vardaglig service. Upplyst gång- och cykelbana in till Mariehamns centrum

Utgångspris 175 000 €
Adress Godbyvägen 12, 22100, Mariehamn  Strandnäs 
Renoveringar Badrummet renoverades 2009
Fastighetsbet. 478-405-4-21
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera Information.
Byggnadsår 1937
Byggnadsmaterial Stommen i stock
Fasaden beklädd med trä
Tak i falsad plåt
Betonggolv i källaren
Våningsyta 176m²
Tomtareal 1231m²
Uppvärmning Nedre plan har vattenburen golvvärme med luftvattenvärmepump
Övreplan har elvärme och luftvärmepump
Tillträde Enligt överenskommelse
Vatten och avlopp Kommunalt V/A
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillningen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.
Övrigt Säljaren förbehåller sig rätten att fritt pröva inkomna anbud.


Bilder

Fastighetsregisterutdrag

Karta