Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 002
www.lyyski.ax E-post: tomas@lyyski.ax

NYPRODUCERADE RADHUSBOSTÄDER

Högklassiga och välbyggda radhusbostäder från NoraHus med god ljudisolering på Nybondasvägen 3 i Sviby. Inflyttning sommaren 2021.

Bostäderna från NoraHus håller hög klass och är anpassade och byggda för att skapa en fin och hemtrevlig känsla. I byggnationen har också särskild vikt lagts vid god ljudisolering mellan bostäderna. Alla lägenheter har tillgång till egen terrass.

Bostäderna inreds modernt och stilfullt där köparen i ett senare skede kan göra egna färgval för ytskikt, köksluckor, kakel m.m. för att få en personlig touch i det kommande hemmet. Samtliga lägenheter kommer att ha delvis öppna planlösningar i gedigen konstruktion, huset uppförs i trästomme på gjuten platta och av vår samarbetspartner NoraHus. Yttertaket läggs i tegel.

Lägenheterna har egen plats i carport, gästparkeringsplatser finns därtill på gården för gemensam användning. Kallförråd med möjlighet till uppvärmning i anslutning till bostäderna. Utöver detta finns även förvaring i enskilt vindsutrymme i varje lägenhet.

Uppvärmning genom bergvärme, vattenburen golvvärme.

Under förhands-marknadsföringen kan köparen göra en reservation genom att erlägga 4 % handpenning (av den skuldfria köpeskillingen), resterande köpeskilling erläggs vid färdigställandet, dock kan eventuella tillval faktureras i förskott enligt överenskommelse.

Kontakta oss redan idag för visning och med din reservation. Vi tillämpar mer eller mindre först-till-kvarn-principen, så välkommen att höra av dig till oss.


Bilder är inspiration från tidigare färdigställt parhus av Nora Hus

Utgångspris 169 000-259 000 €
Adress Nybondasvägen 3, 22 120, Jomala  Sviby 
Reservation Kan göras omgående mot en reserveringsavgift om 4 % av köpesumman som sedan tillgodoräknas vid det slutliga köpet.
Renoveringar Nyproduktion
Visning Kontakta oss redan idag för visning och med din reservation. Vi tillämpar mer eller mindre först-till-kvarn-principen, så välkommen att höra av dig till oss.
Byggnadsår 2020-2021
Byggnadsmaterial Huset uppförs av NoraHus i trästomme på gjuten platta och med tegeltak.
Ytor/Areal Våningsyta 56 - 90 kvm
Rum 2-4 R+K
Uppvärmning Bergvärme, vattenburet till golvvärme
Teknik Fiberanslutning
Tillträde Sommaren 2021
Vatten och avlopp Kommunalt V/A
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av det skuldfria priset (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).
Övrigt Till Maxinge köpcenter är det endast en knapp kilometer och till Mariehamns centrum är det ca 4 kilometer


Bilder