Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 002
www.lyyski.ax E-post: tomas@lyyski.ax

NYPRODUKTION AV LÄGENHETER

Möjligt att reservera nya radhuslägenheter i Möckelö

Nu planeras ett nytt område i Möckelö med radhuslägenheter.
Nu finns möjlighet att reservera lägenhet på Almvägen 3 med inflyttning höst 2020 samt på Almvägen 1 med inflyttning vinter/vår 2021.

Lägenheterna inreds modernt och stilfullt där köparen i ett senare skede kan göra egna färgval för ytskikt, köksluckor, kakel m.m. för att få en personlig touch i sitt hem. Samtliga lägenheter kommer att ha delvis öppna planlösningar i gedigen konstruktion, huset uppförs av NoraHus i trästomme på gjuten platta och med tegeltak. Alla lägenheter har tillgång till egen terrass samt möjlighet för plantering på sin egna gård.

Alla lägenheter har egen plats i carport samt ytterligare en gästparkeringsplats och ett kallförråd med möjlighet för uppvärmning. Utöver det finns även förvaring i enskild vindsutrymme i varje lägenhet och mittemot huset på andra sidan gatan kommer en lekpark med bord, bänkar, gungor och pulkbacke att byggas.

Uppvärmning genom bergvärme, vattenburen golvvärme. Under förhands-marknadsföringen kan köparen göra en reservation genom att erlägga 4 % handpenning (av den skuldfria köpeskillingen), resterande köpeskilling erläggs vid färdigställandet, dock kan eventuella tillval faktureras i förskott enligt överenskommelse. Säljaren har om du så önskar ordnat hela 70 % av din finansiering på förhand genom ett bolagslån i Andelsbanken men det är högst frivilligt och köpare kan själv välja huruvida man vill behålla sin låneandel eller betala bort den efter inflyttning.

Fräscha, lägenheter i populärt område! Kontakta oss redan idag för visning och med din reservation. Vi tillämpar mer eller mindre först-till-kvarn-principen, så välkommen att höra av dig till oss.

Utgångspris 169 100 - 274 000 €
Adress Almvägen 5,3 & 1, 22120, Jomala  Möckelö 
Byggnadsår 2019-2020
Byggnadsmaterial Lösvirke på gjuten platta och med tegeltak
Ytor/Areal Våningsyta 56 - 105 m2
Rum 2-4 R+K
Uppvärmning Bergvärme, vattenburet till golvvärme
Teknik Fiberanslutning
Vatten och avlopp Kommunalt V/A
Utemiljö Asfalterad parkering på framsida
Egen trädgårdsyta mot väster på baksidan.
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av det skuldfria priset (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).


Bilder