Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 002
www.lyyski.ax E-post: tomas@lyyski.ax

PARHUSLÄGENHET

Endast bostad B kvar!
Nybyggd parhuslägenhet i Saltvik med enorm förvaring, närhet till fin badstrand och Godby centrum

Endast bostad B kvar!

Detta nyproducerade parhus (2 separata bostäder) är helt nytt och fräscht från 2021. Här bor ni nära Västervikens badplats med hopptorn, ca 3 km till Godby centrum med ett utbud av matbutiker, restauranger samt Ålands idrottscenter med simhall. Mariehamn är en 20 minuters bilresa bort.

Detta parhus uppfört i sten/betong är väldigt välplanerat i sina 100 kvm per bostad (totalt två bostäder). I den rymliga hallen möts ni av en generös garderobsspegelvägg. De två sovrummen ligger bredvid varandra, i anslutning till hallen. Badrummet är stort och helkaklat med en snygg duschvägg, i anslutning hittar ni den fina bastun. Genomgående Kährs vinylgolv och spotlights i hela huset. I den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum finns en väldig rymd och detta är även hjärtat i huset. Här finns gott om sociala ytor och plats för en matplats och tv-hörna. Det är även förberett för en braskamin i vardagsrummet. Köket har gott om ytor och den senaste utrustningen från Ikea (det är också möjligt att på byggarens bekostnad få en köksö eller motsvarande till standardnivå). Från den öppna planlösningen når ni sedan terrassen som ligger i västerläge, perfekt för grillkvällar i kvällssolen.

Huset värms upp med luft/vattenvärmepump vilket sedan ger en funktionell och bekväm golvvärme i hela huset. I källaren finns ett stort, integrerat garage och enorma förrådsutrymmen. Vardera bostad disponerar ett jättestort förrådsutrymme som lämnats öppet/tillgängligt efter byggtiden - det är sällsynt med förvaring i denna storleksklass!

På utsidan och i trädgården finns chans att skapa sin egen prägel på exempelvis gräs, buskar och fruktträd.
Området är lugnt, familjärt och mysigt. Här kan den aktiva, lilla familjen passa med närhet till idrottscentrumet, badplatsen och naturen.

Välkomna på visning till ett helt nytt och fräscht hus, bara att flytta in!

Utgångspris 235 000 €
Adress Solhemsvägen 13 B, 22410, Saltvik  Haraldsby 
Renoveringar Nyproduktion
Visning Enligt överenskommelse
Byggnadsår 2021
Byggnadsmaterial Sten, betong, putsad fasad
Ytor/Areal 100 kvm per bostad
Rum 3 R+K+B
Våningsyta 100m²
Uppvärmning Luft/vattenvärmepump till vattenburen golvvärme
Teknik Mekanisk ventilation
Tillträde Omgående
Vatten och avlopp Kommunalt V/A
Utemiljö Närhet till Västervikens badplats med hopptorn, ca 3 km till Godby centrum med ett utbud av matbutiker, restauranger samt Ålands idrottscenter med simhall. Mariehamn är en 20 minuters bilresa bort.
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av det skuldfria priset (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).
Övrigt Stenhus, god förvaring, modernt och i högt och fint läge
Månatligt bostadsvederlag 120.00 €/mån


Bilder

Kartautdrag

Registerutdrag