Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 005
www.lyyski.ax E-post: Pontus@lyyski.ax

PARHUS

Parhus med två lägenheter i modernt utförande!

"DUPLEXBOENDE" - Vill du eliminera dina bostadskostnader? Ta chansen att förvärva detta moderna parhus på Forellvägen 25 där du kan bo själv i den ena lägenheten och hyra ut den andra!

Parhus med två lägenheter i modernt utförande. Objektet säljs som en helhet, två befintliga parhuslägenheter om 67 kvm vardera med tillhörande carport och varmförråd på legotomt. Parhuset är uppfört 2019 i lösvirke på gjuten platta med sadeltak i falsad plåt. Parhuslägenheterna är bekvämt belägna i ett plan med moderna material- och färgval. Tomten är vackert planerad med stenläggning vid entré och uteplats samt gräsmatta. Asfalterad uppfart till carport med tillhörande förråd.

Välkomnande entréhall med klinkerlagt golv och goda avhängningsmöjligheter. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Fullt utrustat kök med vit köksinredning samt kaklad vägg ovan arbetsbänk. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, kyl & frys, mikro samt diskmaskin. Vid köket ryms även matplats för fyra personer. Vardagsrummet öppet och lättmöblerat med soffgrupp, tv-möbel samt övrigt möblemang. Från vardagsrummet finns även utgång till stenlagd uteplats i öster. Två sovrum med plats för säng samt garderober om man så önskar. Helkaklat badrum utrustat med toalett, dusch med välvda glasdörrar, handfat med tillhörande kommod, överskåp med spegelglas och inbyggd belysning. Stora rektangulära kakelplattor på vägg och ett mörkare klinkergolv. Praktiskt grovkök förberett för tvättmaskin och torktumlare. Bra arbetsytor samt förvaringsmöjligheter som underlättar klädlogistiken.

Sammanfattningsvis ett nytt och modernt parhus på behändigt avstånd från Mariehamns centrum och nära till skolor, dagis, båthamn, grönområden m.m. Parhuset lämpar sig för dig som investerare eller kanske för dig som söker ett generationsboende. Varmt välkomna på visning!

Utgångspris 359 000 €
Adress Forellvägen 25, 22100, Mariehamn  Västra Ytternäs 
Fastighetsbet. 478-24-6-4
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera information.
Byggnadsår 2019
Rum 3 R+K
Våningsyta 67m²
Uppvärmning Frånluftvärmepump till vattenburen golvvärme
Teknik Frånluftsventilation, fiber från Ålcom eller IP-connect finns anslutet.
Tillträde Enligt överenskommelse
Vatten och avlopp Kommunalt V/A
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillningen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.


Bilder

Kartautdrag

Registerutdrag