Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 002
www.lyyski.ax E-post: tomas@lyyski.ax

LÄGENHETSHUS

Investeringsmöjlighet: två radhus inrymmande sammanlagt fem lägenheter med hög standard.

Två lägenhetshus inrymmande tre respektive två lägenheter samt två garagebyggnader med tre respektive två garageplatser i Storby, Eckerö.

TOMTEN X:1 : Fastigheten har en totalareal om 1 390 kvm. På tomten finns ett radhus från 2012 uppfört på gjuten platta i lösvirke med brädfodrad ytterfasad där taket är klätt med betongpannor. Invändigt finns tre lägenheter varav två i markplan och en hel takvåning.
De två lägenheterna i markplan är ca 60 kvm vardera och inrymmer hall, vardagsrum, kök, och badrum med egen bastu samt eget förrådsutrymmen. Badrummen är helkaklade och inredda med kommod, spegelskåp, duschvägg och wc samt anslutningar för tvättmaskin. Köket i bägge lägenheter är i modernt utförande och de är fullt utrustade med alla vitvaror. Från vardagsrum finns utgång till eget terrass mot väster.
I takvåningen finns en större lägenhet om ca 83 kvm som inrymmer hall, sovrum, öppen-plan kök/vardagsrum samt badrum med wc och bastu. Lägenheten håller samma standard som huset förövrigt med bl.a. fina takfönster som erbjuder mycket ljusinsläpp.

TOMTEN X:2 : Fastigheten har en totalareal om 1 000 kvm. På tomten finns ett Terhi-radhus från 2008 uppfört på gjuten platta i lösvirke med brädfodrad ytterfasad och tak bestående av betongpannor. Invändigt finns två bostadslägenheter om ca 67 kvm vardera som inrymmer hall, vardagsrum, modernt och fullt-utrustade kök, sovrum samt helkaklade badrum med dusch, toalett och anslutning för tvättmaskin. Golven är klädda i parkett/klinker och väggarna är tapetserade.

Bägge byggnader värms upp med solpaneler och radhuset med tre lägenheter använder sig därtill av bergvärme som värmekälla. Bägge hus är anslutna till kommunalt vatten och avlopp.

På tomten mellan husen finns två garagebyggnader där samtliga fem lägenheter disponerar varsin garageplats med lyftport. I byggnaderna finns även till lägenheterna tillhörande förråd samt ett gemensamt gårdsförråd.

Objektet är lättillgängligt och erbjuder dig som fastighetsinvesterare en fin möjlighet till att antingen kombinera boende med investering genom uthyrning av de övriga enheterna alternativt enbart uthyrning eller boende på det sätt som passar dig. Hör av dig till oss för visning och bud!

Utgångspris 450 000 €
Adress Fjärilsgatan 19 & 21, 22270, Eckerö  Storby 
Fastighetsbet. 43-406-9-36
43-406-9-50
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera information.
Byggnadsår 2008/2012
Byggnadsmaterial Uppfört på gjuten platta i lösvirke med brädfodrad ytterfasad där taket är klätt med betongpannor
Tomtareal 1390m²
Tomtareal 1000m²
Uppvärmning Solpaneler
Bergvärme
Tillträde Enligt överenskommelse
Vatten och avlopp Kommunalt vatten och avlopp
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillningen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.
Övrigt Objektet är lättillgängligt och erbjuder dig som fastighetsinvesterare en fin möjlighet till att antingen kombinera boende med investering genom uthyrning av de övriga enheterna alternativt enbart uthyrning eller boende på det sätt som passar dig.


Bilder

Kartautdrag

Registerutdrag

Kartautdrag

Registerutdrag

Planritning