Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 005
www.lyyski.ax E-post: Pontus@lyyski.ax

AKTIELÄGENHET

Hemtrevlig radhuslägenhet i Kastelholm med ostört läge

Välplanerad radhuslägenhet om 3 R+K med uteplats och egen trädgård i lummigt läge. Lägenheten är ljus och fin med renoverade ytskikt och badrum. Bostadsbolaget består av en byggnad som är uppförd 1989 i ett plan med fyra radhuslägenheter. Bostadsbolaget äger tomten som är 1 880 kvm. På gården finns ett bod med kallförråd för varje lägenhet. Vid infarten finns asfalterad gård med parkeringsplatser.

Välkommen in...

Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter och golvvärme.

Mysigt vardagsrum med kamin för extra komfort. Ljusa färger samt parkettgolv. Lättmöblerat med stor sittgrupp, vardagsrumsbord och tv-möbel.

Stort kök med fantastiska arbetsytor och plats för matbord vid fönsterparti. Vita skåpluckor och vitvaror samt arbetsbänk och vägg ovan arbetsbänk i gråa nyanser. Köket är utrustat med spis/ugn, diskmaskin samt kyl&frys.

Från köket finns utgång till stenlagd uteplats och trädgård i S/V-läge. Trädgården är fint anlagd med rabatter och stenläggningar och bjuder på fin kvällssol under sommarhalvåret. Vid uteplatsen finns även mindre redskapsförråd.

Två rymliga sovrum med förvaring i garderober och klädkammare. Båda sovrummen har plats för fullstor dubbelsäng samt övrig möblering om så önskas.

Helkaklat badrum med stora rektangulära kakel i vitt samt ett mörkt klinkergolv. Badrummet inrymmer bastu, dusch, handfat med kommod. Praktisk arbetsbänk samt skåp för tvättlogistik och utrymme för tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme.

Sammantaget en välplanerad lägenhet i mycket fint skick med en väl tilltagen uteplats. Varmt välkomna på visning!

Utgångspris 125 000 €
Adress Ruddamsvägen 1, 22520, Sund  Kastelholm 
Renoveringar Renoveringar utförda de senaste två åren:
Renoverat badrum (kvalitetsdokument finns)
Nya elradiatorer
Ny braskamin
Genomgående ytskiktsrenoverat
Tilläggsisolerat innertaket med stenull
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera Information.
Byggnadsår 1989
Rum 3 R+K
Våningsyta 80.7m²
Uppvärmning Luftvärmepump, el till radiatorer, golvvärme i hall samt badrum, braskamin.
Tillträde Enligt överenskommelse
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av det skuldfria priset (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).
Övrigt Hembudsklausul finns enligt bolagsordningen i bolaget, vilket innebär att aktieägare har rätt att lösa in en aktielägenhet inom en månad efter styrelsens anmälan. För mer information kontakta ansvarig mäklare.
Månatligt bostadsvederlag 75.00 €/mån


Bilder