Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 002
www.lyyski.ax E-post: tomas@lyyski.ax

FASTIGHET MED STÖRRE BYGGNAD

I trivsam och välskött landsbygdsmiljö i Tranvik, Sund erbjuder vi dig en fantastisk möjlighet att köpa en välskött fastighet med tillhörande byggnad.

Fastigheten är belägen i Tranviks bykärna i närheten av midsommarstången med fin omkringliggande natur.

Fastigheten Midgård Rnr 1:72 är totalt 3 575 m² och byggnaden är uppförd 1999 med ibruktagning i början av år 2000, byggnadsyta ca 330 m². Byggnaden är uppförd i träkonstruktion på gjuten betongplatta med brädfodrad ytterfasad och plåttak med stora, öppna och rejäla ytor.

Den mellersta delen av byggnaden är oisolerad med taket lagt i öppen spalt mellan brädorna för att undvika fukt. Den norra delen av byggnaden är isolerad med golvvärme, vatten finns indraget. Egen elanslutning finns till fastigheten, vattnet köps i dagsläget in från grannfastigheten (inget servitut, endast muntligt avtal).

Byggnaden kan ha flera användningsändamål och möjligheter för fastigheten finns i form av anpassning till verkstad, garage eller motsvarande enligt eget behov. Byggnaden har tidigare också fungerat såsom stall men har nu tömts ur och lämnats i befintligt och neutralt skick. Hör av dig till oss så berättar vi mer eller ordnar en egen visning för dig. Det är också möjligt att besöka fastigheten på egenhand, vänligen kontakta dock först Lyyski Fastigheter.

Utgångspris 67 000 €
Adress Tranvik, 22530, Sund 
Fastighetsbet. 771-427-1-72
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera Information.
Byggnadsår 1999
Byggnadsmaterial Byggnaden uppförd 1999 i träkonstruktion med brädfodrad ytterfasad och plåttak. Gjuten platta där den norra delen också är isolerad.
Ytor/Areal Byggnadsyta om ca 330 kvm.
Rum 3-4 R+K större rumsytor, flexibel disponering
Våningsyta 330m²
Uppvärmning El
Teknik Elanslutning
Tillträde Omgående eller enligt överenskommelse
Vägbeskrivning Följ Huvudväg mot Sund och vik in till höger mot Tranvik (vid Sportkila fotbollsarena). Följ vägen några km in mot byn, fastigheten ligger på höger sida intill och nära midsommarstången.
Vatten och avlopp Vatten med muntligt avtal från grannfastighet (inget servitut).
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillningen samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.


Bilder

Fas.reg

Karta