Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 002
www.lyyski.ax E-post: tomas@lyyski.ax

TIMMERSTUGA

Gedigen och mysig timmerstuga vid havet i Bastö, Finström

Enkelt och bekvämt ägande av din fritidsbostad i Bastö, hus 13

Fritidsbostaden om ca. 45 kvm med fantastisk sjöutsikt är uppförd i timmer år 1979. Väggarna i timmer ger stugan en hemtrevlig och mysig känsla samtidigt som de stora fönstren ger ett naturligt ljusinsläpp.

Planlösningen består av vardagsrum med braskamin samt härligt ljusinsläpp från stora fönster och är i öppen planlösning kombinerat med fullt utrustat kök med ekskivor samt gott om förvaringsmöjligheter. Två separata sovrum, båda med generös takhöjd med utrymme för våningssängar om så önskas. Badrum med klinkergolv inrymmande toalett, dusch, handfat samt överskåp med spegel.
I anslutning till entrén finns veranda och stor altan med underbar havsutsikt.

Fritidsbostaden ingår i Bostads Ab Bastö 1 inkluderande totalt 10 fritidsstugor vid havet. Området är badvänligt och mycket lättillgängligt för båtliv, friluftsliv, fiske med mera. I närområdet finns även Bastö Hotell med strövområden, restaurang och övrig service. Detta objekt kan med fördel även köpas av personer utan åländsk hembygdsrätt då överlåtelsen sker genom bostadsaktier.

Välkommen att kontakta oss för visning och övrig information.

Utgångspris 115 000 €
Adress Bastövägen 531, 22310, Finström  Bastö 
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera information.
Byggnadsår 1979
Rum 2 R+K
Våningsyta 45m²
Uppvärmning El och luftvärmepump samt braskamin
Tillträde Enligt överenskommelse
Utemiljö Området är badvänligt och mycket lättillgängligt för båtliv, friluftsliv, fiske med mera. I närområdet finns även Bastö Hotell med strövområden, restaurang och övrig service.
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av det skuldfria priset (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).
Månatligt bostadsvederlag 60.00 €/mån


Bilder

Disponentintyg

Disponentintyg

Disponentintyg

Disponentintyg

Disponentintyg

Disponentintyg

Disponentintyg

Disponentintyg

Disponentintyg

Disponentintyg