Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 006
www.lyyski.ax E-post: thomas.n@lyyski.ax

UTVECKLINGSFASTIGHET MED STOR BYGGNAD OCH POTENTIAL

I naturskön miljö i Lumpo, Lumparland erbjuder vi dig en utmärkt möjlighet att köpa en utvecklingsfastighet med tillhörande byggnad.

Fastigheten Stallbacken Rnr 1:29 är totalt 4 800 m² och byggnaden är uppförd 2006 samt därefter tillbyggd 2009. Helheten byggnaden om ca 550 m² (volym om ca 3 059 m³) våningsyta är uppförd på gjuten sockel och med asfalteradplatta, i träkonstruktion samt brädfodrad ytterfasad och plåttak.

Byggnaden består utav fyra hallar varav den norra delen inkl. kontor/lägenhet är isolerad, uppvärmning via elpatron/fläktkonvektor samt radiatorer. Övriga tre hallar är oisolerade och den östra tillbyggnadshallen kan fungera som genomfartshall. Samtliga hallar har god takhöjd och access genom stora skjutportar samt därtill elektrisk port till den isolerade hallen.

Fastigheten har elanslutning och Ålands vatten är indraget, avlopp till slutentank. Tomten är till relativt stor del och invid byggnaden asfalterad, i övrigt med grusad gård och visst inslag av naturtillstånd.

Byggnaden kan ha flera användningsändamål och möjligheter för fastigheten finns i form av anpassning till verkstad/lager/garage eller motsvarande enligt eget behov. Byggnaden har tidigare också fungerat såsom stall och fårhus. Hör av dig till oss så berättar vi mer eller ordnar en egen visning för dig. Det är också möjligt att besöka fastigheten på egenhand, vänligen kontakta dock först Lyyski Fastigheter.

Utgångspris 135 000 €
Adress Vedholmsvägen, 22 630, Lumparland  Lumpo 
Fastighetsbet. 438-404-1-29
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera Information.
Byggnadsår 2006
Byggnadsmaterial Träkonstruktion på gjuten sockel, asfalteradplatta, träfasad, plåttak.
Rum Fyra separata hallar varav en isolerad samt ett kontor/lägenhet med toalett.
Våningsyta 550m²
Tomtareal 4800m²
Tillträde Enligt överenskommelse
Vägbeskrivning Närmsta adress Vedholmsvägen, 22 630 Lumparland
Vatten och avlopp Ålands vatten, slutentank
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillningen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.
Övrigt Jäpsi varmvattenberedare.
Oplanerat område, samfällda områden finns inte.


Bilder

Fas.reg

Karta